Laatste nieuws

Kringtraining 2024

Met uitzondering van de Corona jaren heeft de NBBJ jaarlijks een kringtraining georganiseerd voor spelers die extra willen trainen op niveau en op leeftijd.Opleiding Badminton Trainer groot succes

Toen we in 2019 starten met de 1e opleiding Badminton Trainer kon niemand verwachten dat het daarna wegens Corona even stil zou worden.
Dit gaf mij als docent ook weer de mogelijkheid om de opleiding te herschrijven, een update van het werkboek te realiseren en ook weer voldoende promotie te maken.


BV De Maasshuttles winnaar Wisselbeker

De BBF heeft iets nieuws geïntroduceerd om het voor de jeugd nog uitdagender te maken om voor te strijden. Als vereniging kan men een levensgrote wisselbeker winnen als best presterende vereniging in de BBF Jeugdcompetitie.Opleiding Clubtrainer erg gewild 

De trainersopleiding welke beschreven staat op onze website is bijzonder goed gevuld getuige het feit dat liefst 15 potentiële deelnemers zich hebben aangemeld.


 

 

Competitie datums

Gelukkig kunnen de competities weer gespeeld worden en wil je weten welke weken de wedstrijden gepland zijn? Kijk dan snel voor meer informatie.


 

 

Corona update #9:
Aanpassingen competitie

Door de aangescherpte maatregelen vanuit de Rijksoverheid, hebben we helaas de competities stil moeten leggen.


 

 


Corona update #8:
Aanpassingen competitie

Door de aangescherpte maatregelen vanuit de Rijksoverheid, hebben we helaas weer wat aanpassingen door moeten voeren in de competities.

 

 

Nieuw initiatief:
Topbadminton (TB) Brabant

Brabant is van oudsher altijd een badmintonbolwerk geweest. Met name in de jaren ’90 werden de kampioenschappen aaneengeregen. Die glorietijd ligt inmiddels langere tijd achter ons.

 

 

Corona update #7:
Aanpassingen competitie

Het bericht van dinsdag 13 oktober j.l. van onze premier zal jullie zeker niet zijn ontgaan betreffende de nieuwe maatregelen die er getroffen zijn en vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur in gaan. Dit heeft zeker gevolgen voor hetgeen tijdens de Algemene...

 


Corona update #6:
Start competitie

1 juli j.l. hebben we als BBF bestuur bij elkaar gezeten en de nodige punten besproken, alsmede ook de ontwikkelingen en versoepelingen omtrent Corona. Dit heeft ons op dit moment het volgende doen besluiten. Zomeravondbadminton De zomerbadminton vindt dit jaar helaas...