Corona update #7: Aanpassingen competitie

Het bericht van dinsdag 13 oktober j.l. van onze premier zal jullie zeker niet zijn ontgaan betreffende de nieuwe maatregelen die er getroffen zijn en vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur in gaan.

Dit heeft zeker gevolgen voor hetgeen tijdens de Algemene Ledenvergdering is besloten voor wat betreft de competitiestart van de jeugd en senioren. Daarom wordt het eerdere besluit terug genomen en volgt hierbij het nieuwe besluit vanuit het bestuur:

– De Omzetvergroterscompetitie NJ 2020 @ BBF voor de jeugd wordt gecanceld
– De Omzetvergroterscompetitie VJ 2021 @ BBF voor de jeugd gaat starten per januari 2021, o.v.b. Corona maatregelen Rijksoverheid
– De Omzetvergroterscompetitie 2020-2021 @ BBF voor de senioren zal tot nader order niet starten, dus voorlopig ook niet per januari 2021. Dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen, alsmede ook hoe de ontwikkelingen zijn omtrent Corona.

We hadden het graag anders gezien, maar vanwege de gestelde nieuwe maatregelen rest ons niks anders dan bovenstaande mede te delen. Blijf gezond, en houdt de regels goed in acht en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,

BBF Bestuur

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.