HBV | Startup Jeugd Toernooi

Zondag 27 maart 2022

Na een Coronatijd zonder toernooien is het tijd om de shuttle weer op te pakken. Daarom organiseert de Heesche Badminton Vereniging op zondag 27 maart 2022 het HBV Startup Toernooi voor jeugdleden. 

Het HBV Startup Toernooi is een toernooi waar jeugdleden een hele dag lang badmintonplezier beleven. Van 09:00 tot uiterlijk 17:00 zullen jeugdleden van verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen in het enkel en dubbelspel. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Wel worden spelers ingedeeld in de leeftijdsklasses U12, U15 en U18.

De toernooiorganisatie zorgt er voor dat iedereen de hele dag wedstrijden speelt. Er zijn geen afvallers, wel héél veel winnaars. Iedere speler doet mee in het enkel en dubbelspel. Inschrijven voor alleen het enkel- of dubbelspel is niet mogelijk.

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 13 maart 2022 via het digitale inschrijfformulier op www.toernooi.hbv-heesch.nl of door naam, leeftijd, club en de naam van de dubbelpartner te mailen naar toernooi@hbv-heesch.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per speler.

Wij hopen dat spelers van jullie verenigingen meedoen. Zo luiden we hopelijk samen op een gezellige manier een mooie, nieuwe toernooitijd in!

 

 

 

 

Locatie: Sporthal Het Vijfeiken, Heesch


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.